Personvern og betingelser

Ved å besøke og bruke nettstedet fafi.no, godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

fafi.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse.

Ansvar for innhold på nettstedet

fafi.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker fafi.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av analyse-verktøyet, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Kommunikasjon

Hvis du registerer opplysninger om deg vil vi kunne sende deg informasjon knyttet til fafi.no. Dersom du ikke ønsker å motta dette, kan du melde deg av e-post i egen lenke nederst når du mottar denne.

Linker til andre nettsteder

Fafi.no kan inneholde linker til relevante nettsider, f.eks. annonsører og sponsorer. Vi fraskriver oss ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss.

Personopplysninger som blir registrert

Fafi.no behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil hos oss, eller melder deg på evt. nyhetsbrev. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta nødvendig informasjon. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, e-postadresse, og annet relatert til din bruk av nettsiden. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen, selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller har mangler, ber vi deg om å kontakte oss per e-post: admin@fafi.no , så fort som mulig. Vi vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettsiden samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på admin@fafi.no eller telefon 91 35 36 96.

FAFI er registrert i enhetsregisteret med organisasjonsnummer 925 000 779

Medlemsskap

Du bruker vår tjeneste gjennom nettsidene våre, fafi.no. Tjenesten krever at du oppgir en del opplysninger om deg selv og verifiserer identiteten din.

Tjenestens nærmere innhold og de ulike nivåene av medlemskap som tilbys til enhver tid, er presentert på nettsiden. Vi har rett til når som helst å endre priser, men du påvirkes ikke av en eventuell prisøkning så lenge abonnementet ditt løper.

Fantasy Finnmark tilbyr for øyeblikket følgende nivåer av medlemskap:

Gratis medlemskap

Som gratismedlem får du tilgang til nettsidens funksjoner unntatt de funksjonene som krever et betalt abonnement. Du kan delta i gratis konkurranser.

Sesongmedlemskap

Sesongmedlemskap er en betalt tjeneste. Gjeldende priser er presentert på nettsiden. Med et sesongmedlemskap har du tilgang til alle funksjoner på nettsiden i kalenderåret for gjeldende sesong. Sesongmedlemskap kan vare en eller to sesonger.

Æresmedlem

Æresmedlem er et Sesongmedlemskap som gjelder for alle fremtidige sesonger.

Betaling

Betaling gjøres på nettsidens betalingsløsning(er), med den sum som gjelder for det medlemsskapet som bestilles. Summen på bestillingen avgjør hvilket medlemskap du ønsker, ut fra de gjeldende prisene som finnes her. Dersom du bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan vi reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag.

Levering

Ved betaling vil din konto oppgraderes til det medlemsskapet som ønskes. Leveringen av oppgradering skjer så raskt som mulig, og senest innen 24 timer. Du vil motta en bekreftelse som sendes til den e-postadressen du brukte ved registrering. Dersom det haster, eller du ikke mottar oppgraderingen som forventet, ta kontakt her. Husk at du må sjekke mappen for søppelpost i din e-postklient først.

Avtaletid/oppsigelse

Hvis du har et kostnadsfritt medlemskap, gjelder det fra du har registrert deg på nettsiden, fylt ut nødvendig informasjon og verifisert deg. Hvis du vil avslutte medlemskapet ditt, kan du når som helst gjøre det i innstillingene eller ved å kontakte oss.

Når det gjelder medlemskap som ikke er kostnadsfrie, kan du velge mellom sesongmedlemskap for en eller to sesonger, eller Æresmedlemskap. Alle medlemskap betales på forhånd. Når medlemskapet ditt utløper, må det fornyes av deg. Medlemskap vil ikke fornyes automatisk.

Angrerett

Uansett hvilket medlemskap du kjøper, har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager fra dagen da avtalen ble inngått, det vil si kjøpsdatoen (angrefrist).

Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, tar du kontakt med på post@fafi.no. Vær oppmerksom på at du må sende e-post fra den e-postadressen du brukte til å registrere kontoen din. Din innbetaling blir da tilbakebetalt av oss snarest og innen 14 dager fra den datoen vi mottok din oppsigelse.

Ved oppsigelse etter angrefristen vil du meldes ut som abonnent, og motta tilbakebetaling av abonnementsprisen for de sesongene som ikke er påbegynt.

Reklamasjon

Fra tid til annen vil vi ha behov for å stenge nettsiden for å utføre oppgraderinger eller vedlikehold. Vi vil prøve å holde dette på et minimum. Vi tar forbehold om at det kan forekomme midlertidig driftstans som følge av feil eller utenforliggende årsaker. 

Prisavslag
Ved lengre driftsstans kan du som betalende medlem kreve et passende prisavslag. Dette innebærer at forholdet mellom nedsatt og avtalt pris svarer til forholdet mellom tjenestens verdi i mangelfull og avtalemessig stand.

Heving
Ved permanent stans i driften, f.eks. ved at nettsiden legges ned, kan du kreve en tilbakebetaling av abonnementprisen for de sesongene som ikke er påbegynt. For inneværende sesong kan du kreve en forholdsmessig andel av innbetalt abonnement.

Konfliktløsning

Klager rettes til administrator innen rimelig tid, i henhold til vilkårene ovenfor. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Donasjoner

En frivillig donasjon til FAFI innebærer ingen angrerett. Du kjøper ikke en tjeneste hos oss, men gir din støtte til fafi.no i videre drift og utvikling av funksjoner og design.

Cookies

Fafi.no benytter seg av “cookies”. Med cookies lagres brukerens adferd på brukerens harddisk på nettstedet den besøker. Informasjonen blir blant annet brukt som et hjelpemiddel for deg som bruker og til statistikk. Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet og nettbutikken, spesielt da tidligere adferd ikke huskes, for eksempel innloggingspassord.