Svein Ove Thomassen til Alta IF

Svein Ove Thomassen. Foto: Alta IF

Det er klart etter at overgangen fra Tverrelvdalen ble godkjent 8. juli. Vidar Johnsen forteller på Alta IF sin hjemmeside: “Svenno har stilt seg til disposisjon for å hjelpe klubben inn i en spennende sesong. Han har trent imponerende bra igjennom vinteren, og som alle i Alta vet er han en spiller med topp kvalitet når han er i form. Vi vet han er en mann med mange jern i ilden, så vi er glad at han prioriterer oss også i år.”

Svein Ove Thomassen har scoret 26 mål for både Alta IF og Tverrelvdalen, på henholdsvis 106 og 41 kamper. Så det er ingen tvil om at dette er en kvalitetsspiller. Det blir spennende å se hvordan han gjør det for Alta IF i PostNord ligaen!

Se Svein Ove Thomassen sin statistikk på fotball.no

Les Alta IF sin artikkel om overgangen

(Foto: Alta IF – med tillatelse)

Start a Conversation