Returnerer til fotball for Nordlys IL

Tom Gøran Gaup

Det står respekt av alle spillerne i 4. divisjon, som vier utrolig mye av sin fritid til de lokale idrettslagene. Trening og kamper kommer på toppen av jobb, studier og familieliv. For Tom Gøran Rolstad Gaup blir det snakk om å sjonglere fast jobb på Thon Hotel Kautokeino med trening og kamp for Nordlys IL. Han ble registrert med overgang til Nordlys IL den 23, juni. Han står oppført med kamper for Smøla IL, Storelva 2, Nordlys, Rafsbotn og Real Romsa.

Tom Gøran forteller at han flyttet tilbake fra Møre og Romsdal for 2 år siden, hvor han spilte på 4. divisjonslaget Smøla IL, da som kantspiller eller spiss. Det er imidlertid målvakt som er hans vanlige posisjon. På grunn av skader har det blitt minimalt med trening og spill de siste par årene, men nå er han klar for å komme i gang igjen. Han gleder seg til å spille med moderklubben igjen når han har tid og mulighet.

Tom Gøran Gaup
Tom Gøran Gaup

Fantasy Finnmark ønsker lykke til!

Start a Conversation