Nye fjes i BUL

Jonathan Linnes, Bossekop UL

Det blir spennende å se hva Bossekop UL kan få til i årets 4. divisjon. Det mangler ihvertfall ikke på forsterkninger, så det lover godt. Her er en liten oppdatering, og vi takker BUL for tillatelsen å publisere bildene.

Vi starter ut med målvakten Jonathan Linnes, som ble registrert BUL spiller 10. februar på overgang fra Tverrelvdalen. Linnes fikk nesten 60 kamper for Dalen, og har vært førstekeeper helt siden 2016 og sesongen i 3. divisjon. Han har tidligere spilt for Alta IF 2 (2012-2014) og Rafsbotn (2015). Fotballprofil.

Midtstopperen Anders Kyrkjebø Wickmann kom fra Norild på overgang registrert 10. mars. I Norild spilte han 65 kamper, bl.a. i fjorårets 3. divisjonsspill i Norsk Tippingligaen. Hans brede erfaring fra 3. divisjon kommer nok godt med. Tidligere har han spilt for Ishavsbyen (3. div i Troms) og Baune (3. div i Hordaland) en klubb i Årstad bydel på Landås i Bergen. Fotballprofil.

Anders K. Wickmann. Foto: BUL
Anders K. Wickmann. Foto: BUL

Mats Berntsen Stødle kom på overgang tilbake fra Tverrelvdalen 15. juni, etter en kort periode på BUL i 2018. For Tverrelvdalen spilte han 15 kamper og scorte 2 mål. I 2013 spilte han 3. divisjon med Porsanger IL, og står også oppført som tidligere spiller på Hammerfest FK. Fotballprofil.

Peter Aleksander Aas er en meget god rekruttering for BUL. Han kom på overgang fra Melbo (Hadsel kommune i Nordland) hvor han spilte 3. divisjon Norsk Tippingligaen ifjor. I 2018 spilte han for Alta IF i PostNord-ligaen og fikk 12 kamper der. Ellers har han mange kamper for Tromsø 2 og Tromsø 3, og har er også oppført som aktiv futsal-spiller.  Fotballprofil.

Cato Iversen, SU, og Peter Aas. Foto: BUL
Cato Iversen, SU, og Peter Aas. Foto: BUL

Det blir spennende å følge BUL i den korte og intense sesongen som kommer!

Hvordan tror du BUL kommer til å gjøre det? Kommenter gjerne nedenfor!

Start a Conversation