Les den elleville spådommen!

HIF/Stein lagbilde. Foto: HIF/stein

Det er ikke alle Facebook-oppdateringer som er like spennende. Men 27. juni kunne vi lese en artig tekst på HIF/stein sin side. Skribenten kommer med en spådom om hvordan tabellen i 4. divisjon FInnmark ser ut etter halvspilt serie. I tillegg sparkes det vilt i flere retninger, får vi motsvar mon tro? Vi har fått lov å gjengi teksten her, og bruke bildet med. Takk til HIF/Stein!


Hif/Stein leder serien og sikter mot seriegull i en rekordspennende serie !😁

Det hadde vært avisoverskriften Trond Ivar Lunga hadde skrevet i iFinnmark hadde det vært et normalt fotballår og vi hadde lest under vår årlige sommerfest hos Aleksander.

Vi er nemlig sikker på at etter halvspilt serie ville vi, akkurat som i fjor, ledet 4.divisjon for herrer ⚽ Det etter å tatt rent bord 2 år på rad i Grensebyen, et hardkjempet poeng borte mot guttene i administrasjonsbyen, et knepent tap i Porsanger der unge Balto har låst inn Høybakken i kottet før kampstart, samt en hentetur i Rafsboten. Bland dette med full pott og festfotball hjemme på Breidablikk, så har du oppskriften til serieledelse.

Rett bak hadde Finnmarks svar på Manchester City, Bossekop UL vært, men har rotet bort poeng på uforklarlig måter, samt at Jon Steinar tviholder på rollen som midtbanespiller og “først-i-alt”-rollen. De er også under lupen i kretsen etter at mange stiller spørsmålstegn med finansieringen bak alle overgangene…

Laget fra Veikrysset, Porsanger, roter bort poeng i tradisjons-tro mot lagene på nedre halvdel og Høybakken har funnet nøkkelen til kottet til Balto og Stig Werners store frustrasjon. Guttene fra adminstrasjonsbyen så for seg en leketur i 4.divisjon, men har funnet ut at borteturene til Hasvik, Tverrelvdalen og Niitoguolba er steinharde og ikke like lukseriøst som “eliten” i 3.divisjon…

Topp fire etter halvspilt sesong ville derfor sett slik ut:

Hif/Stein     42-6     28 poeng

BUL           31-20    26 poeng

Porsanger 38-13    25 poeng

Norild        33- 12   24 poeng

Så da er det bare å glede seg til en sykt spennende høstsesong der sur vind, regn og desperasjon vil avgjøre mange mange kamper⚽💪


Les originalinnlegget her: HIF/stein på Facebook

Start a Conversation