Fortsatt uvisst om det blir seriestart i 4. divisjon

Faksimile Altaposten 23.06.2020

Det skriver Altaposten i en artikkel som omhandler overgangsbonanzaen mellom Altalagene Bossekop UL, Alta IF og Tverrelvdalen IL. Fakismilen fra Altaposten viser Mats Berntsen Stødle, som hjalp Tverrelvdalen til seier i Finnmarksserien.

VG skrev i går at all barne- og ungdomsidrett åpnes for fullt fra 1. august, imens breddeidretten fremdeles må vente på klarsignal. Det er stor skuffelse for at det ikke er tatt en avgjørelse som omfatter hele breddeidretten og -fotballen nå. Det foregår flere kampanjer for å legge press på myndighetene, både gjennom Norges fotballforbund og på sosiale media.

Rekk opp handa på fotballforbundets facebookinnlegg:

#fåhelebreddenigang #vivilogspille

Finn hashtags og støtt opp om disse:

#vivilogspille Instagram

#fåhelebreddenigang Instagram

#fotballforalle Instagram

Start a Conversation